Hendriksholm Kirkes Kor
cdbillede

Konkurrencer

Koret har deltaget i kor-konkurrencer i både ind- og udland.

Canta al Mar Festival Coral Internacional Calella/Barcelona

Ved konkurrencen i Spanien oktober 2019 fik koret to gulddiplomer med sine hidtil bedste karakterer og vandt titlen som det bedste kammerkor.

2nd Kalamata International Choir Competition & Festival

I oktober 2017 fik koret fine placeringer i den internationale korkonkurrence og festival i Kalamata, Grækenland.

11th "In… Canto sul Garda" International Choir Festival and Competition

I oktober 2015 deltog Hendriksholm Kirkes Kor i den 11. internationale korkonkurrence og -festival i Riva del Garda i Italien. Koret vandt et gulddiplom i kategorien "Musica Sacra – Mixed Choirs". Koret vandt kategorien og deltog i Grand Prix finalen som et af de fire bedste kor.

9th Venezia in Musica 2011 International Choir Competition & Festival

Ved den internationale kor-konkurrence og -festival, som foregik fra d. 27. april til d. 1. maj 2011 i Venedig, vandt Hendriksholm Kirkes Kor to gulddiplomer samt en pokal. I kategorien "Mixed Chamber Choirs" opnåede koret en score på 22,42 point, og i kategorien "Sacred Choir Music" opnåede koret en score på 22,64 point. En liste over samtlige kors scorer kan findes her.

VIIIème Concours Européen de Chœurs et Maîtrises 2008

Hendriksholm Kirkes Kor opnåede en flot førsteplads ved ”VIIIème Concours Européen de Chœurs et Maîtrises 2008”, i Abbéville i Nordvestfrankrig. En enig jury tildelte koret førstepladsen i kategorien CHOEUR MIXTE som konkurrencens bedste kammerkor. Med den flotte placering fulgte konkurrencens 2.pris og en flot pengepræmie.

2. Internationale Korfestival i Randers 2005

I august 2005 deltog Hendriksholm Kirkes Kor i d. 2. Internationale Korfestival i Randers. Koret vandt 2. pris i kategorien Kammerkor og blev dermed belønnet med en stor pengepræmie.